Empowerment relatie (een samenwerking met VVDL Empowerment)

Een relatie is een continue proces en beweging vanuit jezelf met anderen. Hierin kunnen de vormen van de relaties verschillen, maar de onderliggende processen zijn vergelijkbaar. Afhankelijk van de soort relatie hecht je daar meer of minder aan.

Wij richten ons specifiek op de liefdesrelatie en bieden empowerment gesprekken waarin gelegenheid wordt geboden om je relatie te onderzoeken en te verdiepen.

Dit bieden wij aan koppels waar binnen de relatie conflicten of meningsverschillen zich blijven herhalen. Ook koppels die nieuwsgierig zijn of ze alles uit hun relatie halen zijn van harte welkom.20190216_131025

De gesprekken worden gevoerd door mijzelf samen met mijn vrouw Natascha de Leeuw van VVDL Empowerment. De benadering als hulpverlener binnen de vrouwenopvang van Natascha i.c.m. mijn benadering als geaccrediteerd relatie -en systeemcoach maakt onze kijk op relaties veelzijdig.

Neem een kijkje op de pagina inspiratie, om te zien welke literatuur wij, naast onze beroepskennis en ervaring,  ter ondersteuning gebruiken in de empowermentgesprekken.

Investering:
Voor relatiegesprekken van 90 minuten rekenen wij € 150,00 (incl. 21% BTW).

Ben je nieuwsgierig geworden en je wilt graag meer informatie of een afspraak maken, mail naar info@vvdl-empowerment.nl

61b64b6d-4e79-4fa8-8ee0-454bea4e0939