Route:  
  1. Home
  2. Over Wim

Over Wim


Effectieve Samenwerking, een leven lang leren, iedere stem moeten gehoord worden, ritme, rust, beweging, creëren, enthousiasmeren, aandacht, betrokken en faciliteren. Daar draait het bij mij om.

Wie ik ben

Ik ben een enthousiaste verbinder. Een bruggenbouwer en een mensen mens.

Samen creëren vanuit elkaars kwaliteiten. Deze naar boven halen en verbinden binnen een project/team/organisatie. Daar ben ik op mijn sterkst.

Met een weg- en waterbouwkundige achtergrond, mijn muzikale kwaliteiten, organisatorische ontwikkelingen/processen (o.a. ISO9001/14001/HKZ/CO2-Prestatieladder) en vanuit de gevolgde coachingsopleidingen (Co-Active coaching en Organizational, Relationship Systems Coaching) kan ik wel stellen dat ik me in verschillende werkvelden op mijn plek voel. Ik hou er niet van om in een hokje geplaatst te worden, dus…… Wie ben ik? Ik ben Wim.

 

Belangrijke momenten in mijn leven

Op privé gebied heb ik flink wat tegenslagen te verwerken gehad en dan toch zit er die eeuwige positiviteit in mij, met de overtuiging dat ik er sterker van ga worden en dat er ook licht is aan het einde van de tunnel.

Met name het moment dat ik, na een lang en intensief leertraject, begin 2015 gecertificeerd ben als Organisatie-Relatie-Systeem-Coach (ORSC), heeft een belangrijke wending in mijn leven gebracht. Dit heeft mij nog meer op mijn passie en verlangen om met relaties te werken gericht.

Ik wil een bijdrage leveren aan mooie samenwerkingsverbanden. En of dat nu de samenwerking met jezelf, met je levenspartner, in een vereniging of in een organisatie is, dat maakt mij dan niet uit. Al je activiteiten zijn met elkaar verbonden, dus wanneer je werkt aan je relatie op één vlak dan heeft dat ook gevolgen op andere gebieden.

Waar ik trots op ben

Ik ben trots op hoe ik tot nu toe tijdens de reis van mijn leven keuzes heb gemaakt om er het beste van te maken. En vooral ook te leren van deze keuzes en dan ook regelmatig bij te sturen met een blik op de stip aan de horizon. Maar vooral genieten en leren van wat er onderweg allemaal aan mooie dingen op je pad komen. Een leven lang leren dus……

Ik wens werkend Nederland toe...

Dat we van elkaars kwaliteiten gebruik mogen maken, waarbij we allemaal een rol vervullen waaruit we energie kunnen putten om te worden wie we zijn. En dat is meer dan de rol die je vervult. Hoe zou het zijn als je al je passie, kennis en ervaring kan inbrengen die je bij de draagt? Binnen je gezin, familie, gemeenschap, vereniging en/of organisatie?

Maken we nu een afspraak? Bel mij of mail.
 

We gaan ervoor!