Route:  
  1. Home
  2. Over Movement4you

Over Movement4you


Voldoening in je werk en leven

Het gaat om de kwaliteit van je leven. Of het nu gaat om het persoonlijk vlak of in het bedrijfsleven. Je zult altijd beter presteren wanneer je je bewust bent van je eigen kwaliteiten, de kwaliteiten van je organisatie en ook helder hebt hoe de processen binnen je mens-/organisatiesysteem verlopen.

Zodra je hierbij een concreet doel voor ogen hebt kunnen er ook keuzes worden gemaakt. Veranderingen zijn dan geen bedreiging maar juist een uitdaging. Als je beseft dat de aanpak die je gewend bent niet het gewenste resultaat oplevert, dan heb je al een eerste stap gezet in de juiste richting.

 “Wees dus niet bang om het pad te verlaten; Je voetstappen zijn het pad.”

Wanneer je passie, plezier en het maken van je eigen keuzes (als persoon en als onderneming) deel uit laat maken van je functioneren, dan is de kans dat je slaagt in je voorgenomen doelen het grootst.

Movement4you gebruikt als basis voor bedrijven de norm voor kwaliteits- en veiligheidsmanagement. Daarnaast hanteren wij voor organisaties, afdelingen/teams, medewerkers en particulieren technieken vanuit co-active coaching en organisatie- en relatiesysteem coaching.

Het gaat om het ondersteunen bij/of het opzetten en onderhouden van deze systemen en het uitvoeren van verbeter-/verandertrajecten voor zowel organisaties, afdelingen/teams en personen.

Met elkaar gaan we vanuit interesse, intuïtie en het goed luisteren/aanvoelen aan het werk om het gestelde doel te bereiken. Hierbij zal altijd gewerkt worden vanuit de mogelijkheden en niet vanuit de beperkingen. Luisteren naar u als klant en door de juiste interactie het best mogelijke naar buiten laten komen voor personen, teams, groepen en/of organisatie. Dus constant de vraag stellen “wat heeft u als klant nu nodig om verder te komen” en niet het afwerken van een vaste lijst van punten.

Maken we nu een afspraak? Bel mij of mail.

We gaan ervoor!